Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parlamentarii liberalii intră în grevă japoneză

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că a luat o decizie extremă și că de luni parlamentarii liberali vor intra în grevă japoneză, în semn de protest față de situația privind adoptarea legii votului prin corespondență

de Redactia Observator

la 30.09.2015 , 09:35

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că a luat o decizie extremă și că de luni parlamentarii liberali vor intra în grevă japoneză, în semn de protest față de situația privind adoptarea legii votului prin corespondență. 

Alina Gorghiu a precizat că la întoarcerea în țară a președintelui Klaus Iohannis, aflat într-o vizită în Statele Unite, ar trebui să fie programată o nouă rundă de consultări.

''Vreau să insist, pentru că e o nedreptate să fim băgați în aceeași oală cu PSD, dar cred că la întoarcerea președintelui în țară, fiind pe ultima sută de metri în care putem adopta această lege, a votului prin corespondență, pentru a putea organiza alegerile generale din 2016 având această modalitate alternativă de vot, va trebui să aibă loc o ultimă rundă rundă de consultări. Nu-i sugerez președintelui ce să facă, dar eu aș simți această nevoie, ca lider de partid politic care a epuizat foarte multe etape pentru a onora obligația față de diaspora, pe care PSD-ul o detestă. Astăzi am luat încă o decizie, aș putea să spun chiar extremă din punct de vedere al gesturilor parlamentare. O să avem de luni grevă japoneză a parlamentarilor, mergem la muncă dar vom critica povestea cu votul prin corespondență pe toate canalele', a spus Gorghiu.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Parlamentarii liberalii intră în grevă japoneză