Antena Meniu Search
x

Parlamentul şi Guvernul din Crimeea au fost ocupate de oameni înarmaţi!

Persoane înarmate neidentificate încă au preluat, în această dimineaţă, controlul Parlamentului şi Guvernului din Crimeea.

UPDATE Teroriştii care au ocupat Parlamentul şi Guvernul din Crimeea au refuzat să discute cu Consulul general al Federaţiei Ruse. Un deputat a mărturisit că atacatorii au muniţie pentru a lupta cel puţin o lună, informează deschide.md!

UPDATE Jurnaliştii de la deschide.md susţin că un martor al evenimentului a spus că la ora 4:20 30 de bărbaţi înarmaţi cu mitraliere au tras în uşile de la intrare, au intrat în clădire şi au dezarmat paza. 

Aceştia i-au culcat la pământ pe participanşii acţiunii pro-ruse, au intrat în clădire şi i-au scos pe poliţişti, apoi din sediul parlamentului au fost scoşi secretarul şi persoana care se afla de serviciu. Martorul susţine că atacatorii au transmis că sunt ruşi. 

"Erau înarmaţi ca puşcaşii marini din filme", a precizat martorul. 

Conflictele între ruşi şi tătari de zilele trecute din capitata Crimeei, Simferopol, au degenerat în această dimineaţă. Persoane înarmate, dar neidentificate până la această oră, au ocupat Parlamentul şi Guvernul din Crimeea, informează mediafax. 

Potrivit unui jurnalist Interfax, sediile au fost baricadate şi au fost arborate steaguri ruseşti. În acest moment, atât Parlamentul, cât şi Guvernul sunt încercuite de echipajele de poliţie. 

Liderul tătarilor din Crimeea, Refat Ciubarov, a spus la Radio Svoboda că "avem informaţia că sediul Radei Supreme şi al guvernului Crimeei au fost ocupate de persoane înarmate, ele purtând uniforme cu semne distinctive. Revendicările nu au fost anunţate încă". 

Acesta a precizat că nimeni nu a fost rănit!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Parlamentul şi Guvernul din Crimeea au fost ocupate de oameni înarmaţi!