Antena Meniu Search
x

Înregistrare cu momentul în care pilotul avionului aterizat la Otopeni anunţă că aeronava e plină cu fum (audio)

Zborul Ryanair FR1006 București - Londra Stansted de astăzi, operat cu Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH, s-a întors la București la scurt timp după decolare. Aeronava a era plinp cu fum şi cei 169 de oameni de la biord au trăit momente de groază.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.01.2020, 14:46

Zborul Ryanair FR1006 București - Londra Stansted de astăzi, operat cu Boeingul 737-800NG înmatriculat EI-EVH, s-a întors la București la scurt timp după decolare. Aeronava a era plină cu fum şi cei 169 de oameni de la bord au trăit momente de groază.

Aeronava a decolat de pe Otopeni cu o întârziere de aproape 4 ore, la ora 10:56, şi s-a întors la Bucureşti după aproximativ o oră şi jumătate. Momentul în care comandantul Boeing-ului anunţă turnul de control de la Bucureşti că are o problemă şi va reveni pe pistă, a fost înregistrat şi făcut public.

Iată dialogul dintre pilot şi turn:

Pilot: Ne-au degivrat cum nu trebuie colegii de la sol şi acum a intrat fum foarte dens în cabină. 

Pe acelaşi subiect

Turn: Şi ce intenţionaţi?

Pilot: Intenţionăm să ne întoarcem la Otopeni. Acuma este totul în regulă, este toată lumea în regulă, ne întoarcem la Otopeni.

Turn: Puteţi lua pista 26 dreapta?

Pilot: Facem nişte calcule de atrizare, vedem să nu fim mult prea grei şi putem lua orice pistă, da. Totul e în regulă.

Imediat după decizia de a ateriza, avionul a fost nevoit să survoleze Capitala aproape o oră, pentru a consuma combustibil, fiind prea greu pentru aterizare imediat după ce s-a umplut cu fum.

Din informaţiile obţinute până acum, un motor auxiliar a fost stropit la degivrare cu soluţie şi a generat fumul care a inundat aeronava. Oamenii au intrat în panică şi imaginile din interior sunt cu adevărat teribile, pasagerii trind clipe de groază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Înregistrare cu momentul în care pilotul avionului aterizat la Otopeni anunţă că aeronava e plină cu fum (audio)