Antena Meniu Search
x

Video Pasajul "Europa Unită" din Sectorul 4, inaugurat marţi. Investiția de peste 73 de milioane de lei va ajuta la fluidizarea circulației

Veste bună pentru șoferii din Capitală! Astăzi se va inaugura un nou pasaj. Denumit Europa Unită, va fi deschis traficului rutier abia după ce, pentru câteva ore, va fi doar pietonal, la cererea locuitorilor Sectorului 4. Aşadar de azi, bucureştenii se vor bucura de arhitectura noului pod care va ajuta în primul rând la fluidizarea circulației.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 05.12.2023, 19:10

Vezi și

Lucrările la pasaj au început în februarie 2022, iar valoarea proiectului a fost de peste 73 de milioane de lei, bani din bugetul Sectorului 4. Cu o lungime de peste 650 de metri, pasajul are câte două benzi de circulație pe fiecare sens, iar începând cu ora 19.00 accesul va fi pietonal.

Investiție de peste 73 de milioane de lei

Oamenii se vor putea bucura și de sistemul de iluminat multicolor, iar începând cu ora 22.00, accesul va fi exclusiv autovehiculelor.

Pasajul se află la intersecția Turnul Măgurele cu Bulevardul Metalurgiei și are rolul de a fluidiza traficul într-una din cele mai aglomerate intersecții din Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Pasajul "Europa Unită" din Sectorul 4, inaugurat marţi. Investiția de peste 73 de milioane de lei va ajuta la fluidizarea circulației