Antena Meniu Search
x

Video Pasiunea ascunsă a lui chef Orlando Zaharia. După agitaţia din bucătărie, se relaxează pe şosele: "Rămân cu gândurile mele"

Orlando Zaharia, extravagantul jurat din emisiunea Chefi la Cuţite, dezvăluie că este dependent şi de mirosul altor uleiuri în afara celor de gătit. Îi plac toate vehiculele cu roţi: motociclete, ATV-uri şi maşini. A început de tânăr, când a tunat o Dacie şi un Oltcit. Anii nu i-au domolit pasiunea, iar acum a început să ia şi lecţii de conducere defensivă. 

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 21:29

După agitaţia din bucătărie, chef Orlando se relaxează...în şaua motocicletei. "Cu motorul, în momentul în care îmi pun casca pe cap, rămân cu gândurile mele. Cu mintea mea, liniştită. E foarte frumos", spune Chef Orlando Zaharia.

Îndrăgostit de vehicule pe patru roţi

Pasionat de mic de vehicule, s-a îndrăgostit la început de cele pe patru roţi. "Am început cu Oltcit, cu Dacia 1300. Tot timpul îmi plăcea să le pun tobe, să le tunez, să le pun pe la motoare tot felul de chestii. Şi la un moment dat am construit un BMW, un ursuleţ, care şi acum mai există. Cam asta este marea mea pasiune", adaugă Orlando Zaharia

Vezi și

Chef Orlando vrea să fie tot mai priceput şi sigur pe şosele. Aşa că a început să ia lecţii de conducere defensivă de la un expert. "Vreau să-ţi arăt cât de greu ne este nouă ca şoferi şi ca pietoni să estimăm corect distanţe şi viteze. Că deseori de întrebăm de ce se întâmplă accidente. Ăsta este unul dintre motive", a spus Silviu Toma, expert conducere defensivă. 

Chef Orlando a reuşit să frâneze ca la carte

Nu a reuşit la prima încercare, dar a insistat. După câteva ture, chef Orlando a reuşit să frâneze ca la carte: "Prietenii îmi spun: eşti un şofer bun! Cu tine mergem, la munte, la mare. Ar trebui să meargă la mare cu mine!". 

Cine vrea să vadă demonstraţii de conducere defensivă, poate să meargă weekendul acesta la circuitul auto-moto de la Adâncata-Ialomiţa. "Organizăm prima competiţie de conducere defensivă din România, dedicată şoferilor amatori. Este o campanie de conştientizare să vadă situaţiile limită în care îi punem pe şoferi. Să conştientizeze riscul la care se expun când sunt pe şosea", a adăugat Silviu Toma, expert conducere defensivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Pasiunea ascunsă a lui chef Orlando Zaharia. După agitaţia din bucătărie, se relaxează pe şosele: "Rămân cu gândurile mele"