Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şedinţa solemnă l-a obosit pe Patriarhul Daniel. Preafericitul Părinte a fost surprins cum moţăie lângă Majestatea Sa Margareta (Video)

Patriarhul Daniel a fost prezent, astăzi, la Parlament, participând la şedinţa solemnă dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

de Redactia Observator

la 27.03.2018 , 14:40

Patriarhul Daniel doarme la şedinţa solemnă!

Patriarhul Daniel a fost prezent, astăzi, la Parlament, pentru a participa la şedinţa solemnă dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Reuniunea din plenul reunit pare că l-a epuizat pe Preafericitului Părinte, care a fost suprins cum moţăie liniştit pe scaunul de la prezidiu, în timpul discursului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea...

Articolul continuă după reclamă

La şedinţa solemnă a Parlamentului a participat şi Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, care, de asemenea, a susţinut un discurs. 

În plenul reunit au mai fost prezenţi Călin Popescu Tăriceanu, foştii preşedinţi Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, membrii Guvernului, Episcopul Ioan Robu, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu şi primarul Capitalei Gabriela Firea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Şedinţa solemnă l-a obosit pe Patriarhul Daniel. Preafericitul Părinte a fost surprins cum moţăie lângă Majestatea Sa Margareta (Video)