Antena Meniu Search
x

Video Patroana "azilului groazei" din Voluntari, scandal după audierile DIICOT: a atacat un protestatar cu apă şi a dansat în faţa lui

Patroana azilului groazei din Voluntari, Cristina Dumitra a avut o cădere nervoasă la ieşirea din Curtea de Apel. 

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 14:40

Vezi și

Femeia l-a atacat cu apă pe un protestatar în momentul în care acesta i-a adresat diverse injurii. Nu a fost singurul gest nepotrivit. Pe strada de lângă Curtea de Apel, femeia a avut, de altfel, un comportament straniu. Ea a început să danseze în momentul în care a fost abordată de acelaşi protestar.

Cristina Dumitra, despre care judecătorii au decis că poate fi cercetată sub control judiciar, a ajuns şi astăzi la sediul DIICOT unde a fost audiată de procurori.

Cazul "azilele groazei" a izbucnit la începutul lunii iulie, când DIICOT a cerut arestarea a 24 de suspecţi din cei 26 de acuzaţi, în legătură cu trei centre de îngrijire şi asistenţă din Afumaţi şi Voluntari, unde bătrânii erau ţinuţi în condiţii inimaginabile.

Aseară instanţa a luat primele decizii definitive

Pe acelaşi subiect

Iar aseară, în primul dosar, Curtea de Apel Bucureşti a decis, definitiv, ca cinci persoane să rămână în arest preventiv și la domiciliu, iar alte două să fie cercetate sub control judiciar. Cel de-al doilea dosar, în care sunt arestaţi fraţii Godei, se va judeca pe 27 iulie.

Numărul demisiilor şi demiterilor creşte vertiginos, mai ales după ce premierul a cerut răspicat să cadă noi capete.

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a trimis Corpul de control al instituţiei la Inspecţia Muncii, în urma scandalului privind centrele de îngrijire a bătrânilor din judeţul Ilfov. În urma controalelor din ultimele zile, s-a descoperit că 127 de angajaţi din centrele cotrolate lucrau la negru. Ministrul lucrează în perioada următoare la modificarea legislaţiei, astfel încât niciun azil să nu fie acreditat fără a fi vizitat înainte de autorităţile statului, au precizat surse guvernamentale, relatează Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Patroana "azilului groazei" din Voluntari, scandal după audierile DIICOT: a atacat un protestatar cu apă şi a dansat în faţa lui