Antena Meniu Search
x

Patron din Suceava, "ridicat" de poliţişti după ce şi-a băgat intenţionat firma în faliment. Cum a reuşit să-şi provoace un prejudiciu de 400.000 de lei

Administratorul unei firme din Suceava, acuzat că a vândut, în 2019, 11 autoturisme sub valoarea reală, provocând un prejudiciu societăţii de aproape 400.000 de lei, a fost reţinut. Potrivit anchetatorilor, firma nu a mai putut continua activitatea, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 15:35

Patron din Suceava, "ridicat" de poliţişti după ce şi-a băgat intenţionat firma în faliment. Cum a reuşit să-şi provoace un prejudiciu de 400.000 de lei
- Poliţia Română

”La data de 8 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava - Biroul de Investigare a Criminalităţii din Mediul de Afaceri au efectuat 3 percheziţii domiciliare, într-un dosar de delapidare. Percheziţiile au fost desfăşurate în municipiul Suceava şi comuna Ipoteşti, fiind descoperite şi ridicate înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, 212.750 de euro şi 45.800 de lei”, a transmis, marţi, Poliţia Română.

Bărbatul, reţinut pentru 24 de ore

Sursa citată a precizat că, de asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, în valoare de 22.000 de euro şi a fost aplicat sechestru asigurător pentru 7 autovehicule, până la concurenţa a 80.000 de euro.

”Cauza priveşte fapte comise prin traficarea de către un administrator (bărbatul reţinut, de 36 ani), în perioada 23 ianuarie – 11 februarie 2019, prin efectuarea unor acte de dispoziţie juridică, a 11 autovehicule, la preţuri sub valoarea reală, provocând agentului economic administrat un prejudiciu de 390.979 de lei şi incapacitatea agentului economic de a mai desfăşura activitate economică”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii menţionează că a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Suceava, care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Patron din Suceava, "ridicat" de poliţişti după ce şi-a băgat intenţionat firma în faliment. Cum a reuşit să-şi provoace un prejudiciu de 400.000 de lei