Antena Meniu Search
x

Video Patronul Fermei Dacilor le cere anchetatorilor un răgaz pentru a-şi reveni din şocul suferit. Cornel Dinicu şi-a pierdut fiul de 11 ani în incendiu

Controlul de acum 4 ani, de la Ferma Dacilor pare să aibă, prin urmare iz penal. Asta vor stabili însă procurorii, sesizaţi acum, în mod oficial, de DSU.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 18:01

Vezi și

Între timp, la sediul IPJ Prahova continuă audierile. Patronul pensiunii nu a dat încă declaraţii pentru că la prima întrevedere cu anchetatorii a cerut un răgaz, ca să-şi revină din şoc. El şi-a pierdut unul dintre băieţi în incendiu, un copil în vârstă de 11 ani, hocheist talentat. Printre victime sunt şi patru studenţi, prieteni cu fiul mai mare al proprietarului. 

Raed Arafat: "Nu putem să avem un inspector de prevenire la fiecare ușă în fiecare minut"

La cercetările de la faţa locului s-au găsit noi rămăşiţe şi fragmente de oase care au fost trimise la expertiză, la Bucureşti. Anchetatorii verifică dacă provin de la cea de-a opta victimă, în continuare dispărută. 

Raed Arafat, şeful DSU: Clar că avem indicii că anumite lucruri n-au mers cum ar trebui pe partea de prevenire, dar și pe partea administratorului. Nu putem să avem un inspector de prevenire la fiecare ușă, în fiecare minut. În situația acestui incendiu, din informațiile noastre, centrala de alarmare pentru fum și care alarmează în caz de incendiu nu era funcțională. În 2019, în cadrul controlului care s-a făcut, acest amplasament putea să fie închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Patronul Fermei Dacilor le cere anchetatorilor un răgaz pentru a-şi reveni din şocul suferit. Cornel Dinicu şi-a pierdut fiul de 11 ani în incendiu