Antena Meniu Search
x

Patru bărbați și o femeie, reținuți de autorități după dispariția fetei de 14 ani din Sibiu

Cei patru indivizi, care au răpit o fată de 14 ani, din Tălmaciu, județul Sibiu, au fost reținuți de polițiști. Minora a fost găsită într-un imobil de pe raza localităţii Vad, comuna Şercaia, judeţul Braşov. 

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 12:28

Patru bărbați și o femeie, reținuți de autorități după dispariția fetei de 14 ani din Sibiu
Patru bărbați și o femeie, reținuți de autorități după dispariția fetei de 14 ani din Sibiu

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani din localitatea Mârşa şi o femeie în vârstă de 46 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet competente în urma continuării cercetărilor cu privire la dispariţia minorei, în vârstă de 14 ani, din oraşul Tălmaciu, care ar fi fost luată cu forţa de la domiciliu de patru persoane mascate, obligată să urce într-un autoturism şi transportată într-un imobil din judeţul Braşov, relatează Agerpres.

"În continuarea cercetărilor efectuate cu privire la circumstanţele dispariţiei minorei, la data de 9 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani domiciliaţi în oraşul Avrig, respectiv localitatea Mârşa, precum şi a unei femei în vârstă de 46 de ani, cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv violare de domiciliu. Cele cinci persoane vor fi prezentate unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive", se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Sibiu.

Adolescenta, găsită într-un imobil din județul Brașov

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Reamintim faptul că, luni, 9 ianuarie, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat, prin 112, cu privire la dispariţia unei minore, în vârstă de 14 ani, din Tălmaciu, şi a fost declanşat mecanismul "Alertă răpire copil".

În urma cercetărilor, a reieşit faptul că, la data de 9 ianuarie, la ora 3:30, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, minora ar fi fost luată cu forţa de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută, iar poliţiştii sibieni, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Braşov, au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localităţii Vad, comuna Şercaia, judeţul Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patru bărbați și o femeie, reținuți de autorități după dispariția fetei de 14 ani din Sibiu