Antena Meniu Search
x

Fata de 14 ani răpită din Sibiu, găsită în Brașov. Cei patru bărbaţi mascaţi au fost arestaţi

Fata în vârstă de 14 ani, din Tălmaciu, județul Sibiu, răpită de patru indivizi, a fost găsită în Brașov. Poliţiştii sibieni, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Braşov, au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localităţii Vad, comuna Şercaia, judeţul Braşov.

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 17:12

Fata de 14 ani a fost răpită în noaptea de duminică spre luni, la ora 3.55, de la locuința sa din Tălmaciu, județul Sibiu, de patru bărbați mascați care au băgat-o într-o mașină cu care au dispărut într-o direcție necunoscută. A fost declanșat mecanismul ''Alertă răpire minor''. 

"Minora este în acest moment condusă la sediul IPJ Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei sale. Cercetările în acest caz continuă", precizează IPJ Sibiu.

Cei patru bărbaţi mascaţi sunt audiaţi

Ulterior, cei patru indivizi au fost prinși și au ajuns în custodia polițiștilor din Sibiu. Cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, sunt audiați. Aceştia sunt audiaţi cu privire la aspectele de interes în scopul depistării minorei, preciza IPJ Sibiu.

"Poliţiştii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în cadrul unui dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violenţe", mai arată sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Fata de 14 ani răpită din Sibiu, găsită în Brașov. Cei patru bărbaţi mascaţi au fost arestaţi