Antena Meniu Search
x

Patru minori de 15 şi 16 ani, arestaţi 30 de zile pentru viol. Victimă le-a căzut o fată de 17 ani din Dâmboviţa

 Patru minori cu vârste de 15 şi 16 ani au fost arestaţi preventiv, după ce au agresat sexual o fată de 17 ani, într- zonă izolată din satul dâmboviţean Suduleni, informează, vineri, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 12.04.2024, 22:24

Patru minori de 15 şi 16 ani, arestaţi 30 de zile pentru viol. Victimă le-a căzut o fată de 17 ani, în Dâmboviţa
Patru minori de 15 şi 16 ani, arestaţi 30 de zile pentru viol. Victimă le-a căzut o fată de 17 ani, în Dâmboviţa - Shutterstock

"Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în zilele de 28 şi 29 martie a.c., o minoră de 17 ani, în timp ce s-ar fi aflat într-o zonă izolată din satul Suduleni, ar fi fost constrânsă de minori pentru a întreţine acte de natură sexuală. Cei patru minori sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, viol, tentativă la infracţiunea de viol, complicitate la tentativă la infracţiunea de viol, complicitate la infracţiunea de viol", precizează informarea transmisă de IPJ Dâmboviţa.

Cei patru au fost reţinuţi pe 8 aprilie, iar a doua zi instanţa a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

IPJ Dâmboviţa precizează că se continuă cercetările în acest caz sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pa lângă Judecătoria Târgovişte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Patru minori de 15 şi 16 ani, arestaţi 30 de zile pentru viol. Victimă le-a căzut o fată de 17 ani din Dâmboviţa