Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Patru polițiști au ajuns la spital după ce autospecialele în care se aflau s-au ciocnit violent, în Arad. Urmăreau în trafic un șofer care nu a fost prins

O misiune de urmărire a unui şofer în trafic s-a încheiat la spital pentru 4 poliţişti din judeţul Arad, după ce autospecialele în care se aflau s-au ciocnit violent.

de Redactia Observator

la 07.11.2023 , 21:31

Acţiunea a început în oraşul Pâncota, iar maşina urmărită şi-a continuat drumul până în Sântana, acolo unde echipajul care desfăşura operaţiunea a lovit o altă maşină de poliţie, pornită şi ea în misiunea de urmărire. Agenţii implicaţi în accident au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Fugarul urmărit de autorităţi a fost identificat, însă nu şi prins

Aceştia au fost testaţi cu aparatele alcooltest şi drugtest, rezultatele fiind negative. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar concomitent, s-a declanşat şi o cercetare internă. Între timp, fugarul urmărit de autorităţi a fost identificat, însă nu şi prins.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Patru polițiști au ajuns la spital după ce autospecialele în care se aflau s-au ciocnit violent, în Arad. Urmăreau în trafic un șofer care nu a fost prins