Antena Meniu Search
x

Patru poliţişti au pus la pâmânt şi au încătuşat un bărbat care a traversat strada printr-un loc nepermis (video)

Patru polițiști din oraşul Horezu, judeţul Vâlcea, au intervenit zilele trecute pentru a încătușa un bărbat recalcitrant care a traversat strada neregulamentar.

Patru poliţişti au pus la pâmânt şi au încătuşat un bărbat care a traversat strada printr-un loc nepermis

Patru polițiști din oraşul Horezu, judeţul Vâlcea, au intervenit zilele trecute pentru a încătușa un bărbat recalcitrant care a traversat strada neregulamentar, iar apoi a refuzat să coopereze cu oamenii legii. 

Conform martorilor, poliţiştii i-au solicitat individului să traverseze strada pe trecerea de pietoni, care se afla la o distanţă de 20 de metri, însă bărbatul nu a vrut. Mai mult, el a refuzat şi să se legitimeze, devenind recalcitrant.

"Nu a vrut să se legitimeze, apoi a fost invitat la postul de poliţie pentru identificare. Bineînţeles că s-a opus şi ce s-a întâmplat se poate vedea pe filmare.", susţine unul dintre martori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patru poliţişti au pus la pâmânt şi au încătuşat un bărbat care a traversat strada printr-un loc nepermis (video)