Antena Meniu Search
x

Patru tineri şoferi, prinşi drogaţi la volan în 24 de ore. Zi plină pentru poliţiştii din Dolj

Poliţiştii din Dolj au avut parte de o zi plină. În doar 24 de ore, au depistat patru şoferi care se aflau sub influenţa substanţelor psihoactive.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 16:28

Patru tineri şoferi, prinşi drogaţi la volan în 24 de ore. Zi plină pentru poliţiştii din Dolj
Patru tineri şoferi, prinşi drogaţi la volan în 24 de ore. Zi plină pentru poliţiştii din Dolj - Shutterstock

Potrivit IPJ Dolj, trei dintre aceştia au fost depistaţi conducând pe străzile din municipiul Craiova, iar unul - în comuna doljeană Mischii.

"În noaptea de 30 noiembrie a.c., ora 00.55, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au depistat un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu. La ora 16.15, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Ford. Un al treilea tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, a fost depistat de către poliţişti ai Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Pieleşti la ora 18.18, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 641, în localitatea Mischii. Al patrulea conducător auto a fost depistat în noaptea de 01 decembrie a.c., ora 01.40, de către poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Craiova în timp ce conducea un autoturism pe strada Amaradia", informează IPJ Dolj, citat de Agerpres

Toţi cei patru şoferi au fost conduşi la unităţi medicale pentru analize

Cei patru au fost testaţi cu aparatul din dotare, ocazie cu care au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive, însă acestea nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal. Persoanele depistate au fost conduse la unităţi medicale, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În toate cele patru cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Patru tineri şoferi, prinşi drogaţi la volan în 24 de ore. Zi plină pentru poliţiştii din Dolj