Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Patru tineri, surprinși când fură o bancă de pe stradă, în Bacău. Poliția încercă să-i găsească

Patru tineri au fost filmaţi în timp ce fură o bancă dintr-un cartier din municipiul Bacău. Deşi obiectul de mobilier stradal este fixat în asfalt, în doar câteva zeci de secunde cei patru reuşesc să desfacă elementele de siguranţă şi să plece cu banca. Poliţiştii Secţiei 1 din municipiul Bacău fac verificări pentru identificarea celor patru, transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 16:54

furt bancă Bacău
Patru tineri, surprinși când fură o bancă de pe stradă, în Bacău. Poliția încercă să-i găsească - Youtube

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere şi publicate online de Ziarul de Bacău se vede cum cei patru tineri vin la bancă, unul dintre ei se aşază, în timp ce ceilalţi trei se uită să vadă cum o pot desface din asfalt, unde era fixată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

În mai puţin de un minut, cei patru reuşesc să scoată banca de la locul ei şi să plece cu ea. Potrivit jurnaliştilor de la Ziarul de Bacău, furtul a avut loc în cartierul Cornişa din municipiul Bacău.

Datele de pe imaginile surprinse de camera de supraveghere arată că acestea sunt filmate sâmbătă seară, 24 august, la ora 20:42. Oficialii Poliţiei judeţene Bacău au declarat că poliţiştii Secţiei 1 Bacău au deschis dosar pentru furt şi fac verificări pentru identificarea celor patru.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Patru tineri, surprinși când fură o bancă de pe stradă, în Bacău. Poliția încercă să-i găsească