Antena Meniu Search
x

Patru turci, prinşi când încercau să introducă ilegal în România haine şi parfumuri contrafăcute de peste 700.000 de lei

Patru turci au fost prinşi, la sfârşitul săptămânii trecute, când încercau să introducă ilegal în România haine şi parfumuri contrafăcute în valoare de circa 749.000 de lei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.01.2021, 17:18

Cei patru turci sunt cercetaţi penal
Poliţiştii români de frontieră au blocat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu bunurile contrafăcute - Poliţia Frontieră
  • Turcii intenţionau să introducă marfa în România la bordul unor autocare.

Cei patru turci, cu vârste cuprinse între 22 şi 59 de ani, au încercat să introducă marfa în România la bordul unor autocare.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, cei patru turci au fost prinşi în urma unor verificări efectuate de poliţiştii de frontieră din Giurgiu, în colaborare cu PCMIIT.

Au fost descoperite, în total 5.717 bunuri contrafăcute, respectiv 2.094 articole de vestimentaţie, 22 produse de marochinărie, 824 articole de încălţăminte şi 2.777 produse de parfumerie.

Turcii, cercetaţi penal

Marfa, cu o valoare estimată la circa 749.000 de lei, a fost indisponibilizată, iar cei patru turci sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de "punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Patru turci, prinşi când încercau să introducă ilegal în România haine şi parfumuri contrafăcute de peste 700.000 de lei