Antena Meniu Search
x

Paznicul unei clădiri din București, găsit mort în puţul liftului. Un coleg de serviciu a sunat la 112

Descoperire macabră, în această dimineaţă, într-un imobil din centrul Capitalei. Un bărbat de 70 de ani, care asigura paza clădiri, a fost găsit mort în puţul liftului. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 19:45

Vezi și

Alarma la 112 a fost dată de colegul de serviciul al bărbatului. El a fost cel care a făcut macabra descoperire şi a sunat la poliţie.

”Astăzi, 21 iunie 2021, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de aproximativ 70 de ani a fost găsit decedat într-un imobil din sectorul 3, în puţul liftului. Din primele date a rezultat faptul că bărbatul în cauză era angajat ca paznic al imobilului”, transmite Poliţia Capitalei într-un comunicat, potrivit Mediafax.

Cercetările sunt derulate de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Trupul neînsufleţit urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Paznicul unei clădiri din București, găsit mort în puţul liftului. Un coleg de serviciu a sunat la 112