Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Paznicul unui cimitir a cerut 6 lei pentru a lăsa o ambulanţă venită la o urgenţă să plece. Familia pacientului a plătit taxa

Situaţie incredibilă în Galaţi, unde viaţa unui om a fost pusă în pericol, de paznicii zeloşi ai Cimitirului Eternitatea. Unui bărbat i s-a făcut rău în timp ce se afla în cimitir, iar paznicii au refuzat să ridice bariera şi să lase să plece ambulanţa care îl preluase pe pacientul cu insuficienţă respiratorie, până când nu a fost plătită taxa pentru intrarea cu maşina în zonă.

de Adrian Obreja

la 11.07.2024 , 13:35

6 lei costă accestul în cimitir. Acesta este preţul pe care paznicul i l-a cerut echiajului de pe ambulanţă să-l plătească pentru a putea ieşi cu pacientul către spitalul judeţean. Totul s-a întâmplat ieri în cimitirul Eternitatea din Galaţi, acolo unde un bărbat a avut nevoie urgentă de asistenţă medicală, prezenta semne de lipotimie şi insuficenţă respiratorie, motiv pentru care un echipaj de la ambulanţa din Galaţi format din medic şi asistentă au ajuns acolo în doar câteva minute.

Familia pacientului a plătit taxa

L-au preluat, i-au acordat îngrijirile medicale, după care au decis că trebuie transportat la spital, La poarta cimitirului, paznicul nu a vrut să ridice bariera pentru că nu a fost achitată taxa de 6 lei. La întreaga discuţia care a durat câteva minute a asitat şi familia pacientului care a plătit preţul de 6 lei, a plătit biletul de acces şi astfel ambulanţa a putut să plece mai departe către spital.

Vezi și

Reprezentanţii administraţiei cimitirelor spun că angajatul a făcut exces de zel şi că deşi lucrează acolo de aproximativ 2 ani nu cunoştea regulamentul intern, cea care spună că orice autospecială aflată în misiune are liber la acces.

Explicaţia angajatului

Explicaţia angajatului este una uluitoare, a spus că ambulanţa la ieşire nu avea semnalele acustice, motiv pentru care nu a considerat că este o urgenţă. Într-un final pacientul a ajuns la spital şi i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare şi se afla în afara oricărui pericol. Angajatul va fi cercetat disciplinar.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Paznicul unui cimitir a cerut 6 lei pentru a lăsa o ambulanţă venită la o urgenţă să plece. Familia pacientului a plătit taxa