Antena Meniu Search
x

Video Pe cordelină sau în sanie, Moșul a dus cadouri copiilor peste tot. În Constanța, s-a transformat în alpinist: "Uite-l pe Moşu! Uite-l acolo!"

Moşul a avut de livrat multe cadouri aşa că a plecat mai devreme spre copii. Şi ca să nu piardă timp, a tot schimbat şi mijlocul de transport. Într-o comună din Bistriţa Năsăud, a reuşit să ajungă cu sania.
Până să ajungă în Constanţa însă probabil greutatea cadourilor i-a defectat sania, aşa că moşul a fost nevoit să găsească altă soluţie. Aşa că s-a transformat în alpinist de ocazie.

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 09:41

Vezi și

Moşul şi-a luat măsuri de siguranţă şi a plecat mai devreme spre copiii cuminţi, ca să fie sigur că ajunge la toţi. În funcţie de zonă, moşul a schimbat şi mijlocul de transport. Prima oprire: comuna Livezile din judeţul Bistriţa Năsăud, unde a împărţit cadouri dulci celor mici. După ce au analizat cu atenţie scena moşului care a venit în completarea saniei împodobite, copiii au dat iama în dulciuri. 

Copii: Uite-l pe Moşu! Uite-l acolo! 

Moşul n-a uitat nici de cei aflaţi în vacanţă de sărbători pe litoral

Moşul n-a uitat nici de cei aflaţi în vacanţă de sărbători pe litoral. Şi cum sania mai întâmpină probleme tehnice, din înaltul cerului, de la peste 30 de metri înălţime, Moş Crăciun a fost surprins pe acoperişul unui hotel din Constanţa. Deşi erau nerăbdători să îşi primească cadourile, cei mici i-au purtat de grijă Moşului alpinist de ocazie. 

Şi uite că moşul nu a căzut. După toată peripeţia, Moşul cel bun alături de ajutoarele sale i-a strâns pe cei mici în jurul său şi le-a oferit cele mai frumoase daruri. Se pare că sportul îi prinde bine moşului. Spre miezul nopţii a popopsit în acelaşi stil, într-un hotel din Poiana Braşov. De data aceasta, Moş Crăciun le-a cerut celor mici multe colinde. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pe cordelină sau în sanie, Moșul a dus cadouri copiilor peste tot. În Constanța, s-a transformat în alpinist: "Uite-l pe Moşu! Uite-l acolo!"