Antena Meniu Search
x

Pedofilul din parcul din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru 30 de zile. O mamă l-a fotografiat şi a alertat poliţia: "Fetiţa era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă"

Intervenţia salvatoare şi curajoase a unei mame a fost cea care a oprit la timp un viol asupra unei fetiţe de opt ani.

de Monica Palade

la 09.07.2021, 23:17

Pedofilul din parcul din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru 30 de zile. O mamă l-a fotografiat şi a alertat poliţia: "Fetiţa era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă"

Femeia care se afla în parc a văzut cum un bărbat se îndreaptă spre tufişuri şi îi ridică fusta fetiţei. Când s-a întors, a văzut că individul o mângâia pe fetiţă în zonele intime. Nu a rămas indiferentă şi a început să strige după ajutor. Fără succes însă pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor.

„Eram cu băiețelul meu, mergeam spre stația de autobuz. Am trecut pe lângă parc și l-am văzut pe bărbat că îi ridica fetiței fusta. După câțiva pași m-am întors să văd ce fac, nu mi se părea un comportament normal. În acel moment, fetița, care are, cred, maximum 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângâia pe picioare și în zona intimă. M-am dus lângă ei și am strigat; Ce faceți acolo? Mi-a răspuns că fetița își face nevoile! Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată. Am apucat să îi fac poze. A urcat pe moped cu copilul și a plecat. Am sunat la 112 și am chemat poliția. Am început, efectiv, să urlu „Pedofilul, pedofilul, opriți-l”. Nu a reacționat, însă, nimeni. Am sunat la 112, mi s-a făcut legătura la Poliție, apoi am mers la Secția 2 să le arăt și fotografiile”, a declarat femeia care a surprins momentul pentru stirimed.ro.

La scurt timp, bărbatul a fost identificat şi condus la secţia de poliţie. Fetiţa de opt ani nu se mai afla alături de el. Culmea perdofilul era recidivist. A fost eliberat din Penitenciarul Bistrița în 2020. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare după ce, în septembrie 2014, a pipăit mai multe fetițe într-o baie. El a fost condamnat în 2017 la cinci ani de închisoare, dar a fost eliberat după doar trei ani după gratii.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Pe acelaşi subiect

 "În jurul orei 11.45, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se afla într-un parc din municipiu, alături de un minor, ar fi avut un comportament care părea a fi suspect, acesta luând copilul în brațe, mai apoi îndreptându-se într-o zonă cu vegetație. După ce bărbatul a fost informat despre faptul că va fi solicitată prezența unui echipaj al poliției, cel în cauză a părăsit parcul, deplasându-se într-o direcție necunoscută cu minorul.

În urma sesizării la numărul unic de urgență 112, la nivelul municipiului s-au constituit cu operativitate echipaje de polițiști în vederea depistării bărbatului, acesta fiind identificat după aproximativ 10 minute de la solicitare.Precizăm faptul că la momentul depistării, minorul nu se afla în prezența acestuia. Totodată, au fost demarate verificări pentru stabilirea locului în care se află minorul, copilul fiind găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali. Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, în acest moment fiind efectuate cercetări privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", spun poliţiştii.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și ultraj contra bunelor moravuri. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Pedofilul din parcul din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru 30 de zile. O mamă l-a fotografiat şi a alertat poliţia: "Fetiţa era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă"