Antena Meniu Search
x

Zi de pelerinaj şi rugăciuni la Mănăstirea Prislop, la 28 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca

Sunt 28 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Şi mii de oameni au trecut pe la mormântul celui supranumit "Sfântul Ardealului".

Vezi și

Pelerinaj la Mănăstirea Prislop. Sunt 28 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca. Şi mii de oameni au trecut astăzi pe la mormântul celui supranumit "Sfântul Ardealului". Au venit din toată ţara, în speranţa că rugăciunile le vor fi ascultate de cel despre care se spune că face minuni.

În faţa credinţei, nici frigul nu mai contează. Credincioşii au venit cu miile la Mănăstirea Prislop, să-i aducă un omagiu duhovnicului Arsenie Boca. Iar biserica a fost pur şi simplu neîncăpătoare. 

Oameni din toată ţara au trecut pe la mormântul Sfântului Ardealului. Fiecare cu rugăciuni, dar şi cu speranţa că, odată mărturisite, dorinţele le vor fi ascultate. 

Le dă putere, aşa că revin în fiecare an. Motiv pentru care locul în care a slujit stareţul s-a transformat într-unul din cele mai mari locuri de pelerinaj din ţară. Cu toate că, până acum, Arsenie Boca încă n-a fost canonizat. O comisie specială continuă cercetarea cu privire la viaţa şi activitatea lui Arsenie Boca, concluziile acesteia urmând să fie înaintate Sfântului Sinod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Zi de pelerinaj şi rugăciuni la Mănăstirea Prislop, la 28 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca