Antena Meniu Search
x

Video Ce au găsit anchetatorii în casele interlopilor din clanul Cămătarilor în timpul percheziţiilor. 10 dintre ei au fost reţinuţi

Locotenenții clanului Cămătaru au fost săltați de mascați. Sunt acuzați că ar fi șantajat mai mulți oameni de afaceri. 10 dintre ei au fost reţinuţi, miercuri seara, iar alţi doi sunt sub control judiciar.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 26.05.2021, 23:04

Vezi și

Cercetările  sunt continuate de DIICOT și Poliția Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, șantaj și abuz în serviciu. 

500.000 de euro, obţinuti prin violenţe 

Cu ameninţări şi violenţe, ar fi obținut o jumătate de milion de euro, spun procurorii antimafia.

Vorbim de 14 locotenenţi ai lui Cămătaru, sportivi de performanţă şi recuperatori de datorii prin ameninţare şi acte de violenţă, cel puţin asta spun procurorii DIICOT care au făcut mai multe percheziţii astăzi.

Pe acelaşi subiect

Ar fi şantajat oameni de afaceri din Bucureşti, Ilfov şi Prahova pentru a recupera datorii reale sau fictive, prejudiciul din acest dosar depăşeşte jumătate de milion de euro.

Ce au găsit poliţiştii în casele interlopilor

La percheziţii, procurorii şi poliţiştii au găsit pistoale, arme albe şi sume importante de bani. Se fac cercetări pentru constituire de grup infracţional organizat, şantaj şi abuz în serviciu.

Pentru această ultimă infracţiune şi doi poliţişti au fost aduşi la audieri. Poliţişti ai Brigăzii Rutiere care l-ar fi iertat pe unul dintre membrii grupării în momentul când trebuia să îi reţină permisul de conducere. Rămâne să vedem câţi dintre ei vor ajunge în arest în această noapte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ce au găsit anchetatorii în casele interlopilor din clanul Cămătarilor în timpul percheziţiilor. 10 dintre ei au fost reţinuţi