Antena Meniu Search
x

Video Pericol pe litoral: Apa Mării Negre, contaminată cu bacterii. Autorităţile anunţă că se poate înota deocamdată. Ce nu trebuie să facem

Apa Mării Negre a devenit un pericol. Concentraţii ridicate de bacterii au fost depistate în zona Eforie Nord. Autorităţile anunţă, însă, că se poate înota deocamdată. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.07.2023, 14:09

Vezi și

Este vorba de concentraţii foarte mari de E.coli. Cea mai mare concentraţie a acestei bacterii, care poate provoca infecţii intestinale, a fost depistată zilele trecute în Eforie Nord.

Deşi vorbim despre valori foarte mari, totuşi reprezentanţii DSP ne vorbesc despre faptul că nu există un pericol şi că nu vor fi luate măsuri speciale. 

De cealaltă parte, medicii atrag atenţia că apa mării este bună doar pentru îmbăiere şi le recomandă părinţilor să aibă grijă ca cei mici să nu înghită cantităţi mari de apă. Copiii trebuie să fie, aşadar, supravegheaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pericol pe litoral: Apa Mării Negre, contaminată cu bacterii. Autorităţile anunţă că se poate înota deocamdată. Ce nu trebuie să facem