Antena Meniu Search
x

Pericolul vine la "ocazie"! Transportul ilegal de persoane a luat amploare la marginea orașelor

La colţ de stradă sau la margine de oraş, şoferii fac bani din comerţul cu călători. N-au autorizaţie, n-au aparat de taxare şi nici de poliţişti nu se tem.

Vezi și

La colţ de stradă sau la margine de oraş, şoferii fac bani din comerţul cu călători. N-au autorizaţie, n-au aparat de taxare şi nici de poliţişti nu se tem. Chiar dacă fac o activitate ilegală, foarte puţini ajung să plătească o amendă.

Şoferii fac bani din drumurile navetiştilor, fără reţinere. Transportatorii de ocazie vânează clienţi la marginea oraşelor şi negociază cu oricine.  Mulţi călători aleg să rişte, pentru că nu au alte variante.  

Ca să preia pasageri, şoferii au nevoie de licenţă de traseu, autorizaţie de transport şi atestat. Şi, bineînţeles, de aparat de taxare.

Însă riscul pe care şi-l asumă atât pasagerii, cât şi şoferii care iau la ocazie este mai mare decât orice amendă sau sancţiune.

În urmă cu o săptămână, doi adolescenţi au atacat o familie care i-a luat la ocazie. Şoferul a murit, iar soţia lui a fost grav rănită. Tinerii au recunoscut totul şi au spus că au ucis pentru că voiau să fure maşina. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Pericolul vine la "ocazie"! Transportul ilegal de persoane a luat amploare la marginea orașelor