Antena Meniu Search
x

Video Peste 100 de case inundate după ce un dig s-a rupt, în judeţul Braşov. Oamenii spun că de 4 ani nu a mai plouat atât de tare

Peste 100 de case au fost inundate, dupa ce un dig s-a rupt, la Braşov. Este bilanţul inundaţiilor produse în această dimineaţă, de revărsarea apelor pârâului Ghimbășel.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.08.2021, 13:38

Vezi și

Au apărut două breşe în barajul pârâului Ghimbăşel. În aceste momente, în curţile şi casele oamenilor apa ajunge până la brâu. Oamenii spun că de cel puţin 4 ani nu au mai văzut ploi atât de intense. Ploile căzute în ultimele 12 ore au provocat inundaţii în judeţul Braşov. Mai multe gospodării, subsoluri şi străzi au fost inundate în urma ploilor torenţiale. Pompierii braşoveni au fost solicitaţi la peste 30 de intervenţii.

Potrivit ISU, pompierii au intervenit în mai multe locaţii din municipiul Braşov, dar şi din Râșnov, Moieciu, Stupini, Sacele, Predeal, Zarnesti, Feldioara. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a mai precizat că nu s-au înregistrat victime şi nicio persoană nu a avut nevoie de asistenţă medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Peste 100 de case inundate după ce un dig s-a rupt, în judeţul Braşov. Oamenii spun că de 4 ani nu a mai plouat atât de tare