Antena Meniu Search
x

Video Peste 20 de câini găsiţi morţi într-o pădure din Gorj. Un bărbat oferă 1.000 de euro cui îi dă informaţii despre cine putea să ucidă animalele

Iubitorii de animale fac propria anchetă după ce imagini cu un puternic impact emoţional au fost distribuite pe internet: peste 20 de câini găsiţi morţi într-o pădure din Gorj. Un bărbat anunţă că e dispus să ofere recompensă cui îi dă informaţii despre cine putea să ucidă animalele.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 30.10.2023, 08:51

Vezi și

Bărbatul a anunţat că oferă o recompensă de 1000 de euro cui îi dă detalii despre cine ar fi putut ucide câinii şi verifică mai multe indicii. 23 de patrupede fără viaţă au fost descoperite de un localnic într-o pădure din localitatea Cîlnic.

Recompensă de 1.000 de euro 

Omul a anunţat Poliţia, cadavrele au fost ridicate şi urmează ca specialiştii de la Direcţia Sanitar Veterinară să afle exact de ce au murit câinii. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru uciderea animalelor cu intenţie fără drept.

Câinii nu erau microcipaţi şi nu prezentau leziuni. În paralel, iubitorii de animale s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi vor să afle cine e responsabil pentru aceste scene revoltătorare. Unii internauţi au recunoscut mulţi dintre câini şi susţin că ar fi fost luaţi de lângă calea ferată, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, adică de la circa 20 de kilometri de locul unde au fost găsiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Peste 20 de câini găsiţi morţi într-o pădure din Gorj. Un bărbat oferă 1.000 de euro cui îi dă informaţii despre cine putea să ucidă animalele