Antena Meniu Search
x

Video Peste 200 de plante de cannabis, ridicate de procurorii DIICOT după percheziții de amploare în Prahova, Mehedinți și Timiș

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploiești, au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare, pe raza județelor Prahova, Mehedinți și Timiș, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

de Redactia Observator

la 29.08.2021, 17:58

Vezi și

În cursul lunii august 2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Ploieşti – Serviciul Antidrog au demarat cercetări față de o grupare infracțională formată din 8 persoane, specializată în cultivarea și traficul de cannabis, și care acționa pe raza județelor Prahova, Mehedinți și Timiș.

Pentru documentarea activităţilor ilicite, au fost efectuate verificări şi investigaţii specifice în cooperare cu B.C.C.O. Timişoara, B.C.C.O. Craiova – S.C.C.O. Mehedinţi și I.J.P. Prahova, stabilindu-se faptul că 6 persoane din județele Timiș și Mehedinți au înființat o cultură de cannabis, o parte dintre droguri fiind vândute unui dealer din județul Prahova, care la rândul său comercializa substanţele ilicite către diferiţi consumatori şi dealeri de pe raza județului.

Anterior perchezițiilor, în dimineața zilei de 29.08.2021, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant pe raza județului Prahova, ocazie cu care unul dintre membrii grupării a fost depistat în timp ce deţinea cantitatea de aproximativ 250 grame cannabis destinată comercializării.

Ofițerii DIICOT au ridicat peste 200 de plante de cannabis

Cu ocazia perchezițiilor, a fost identificată o cultură de cannabis, fiind ridicate peste 200 plante de diferite dimesiuni, cultivate atât indoor, cât și outdoor, ghivece, lămpi de iluminat și alte ustensile pentru cultivarea cannabisului. De asemenea, au mai fost ridicate alte cantități de cannabis destinate comercializării (în total aproximativ 1 kilogram), precum diferite sume de bani.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 13 persoane. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Peste 200 de plante de cannabis, ridicate de procurorii DIICOT după percheziții de amploare în Prahova, Mehedinți și Timiș