Antena Meniu Search
x

Peste 20.000 de oameni au rămas fără curent electric, în Prahova. Furtunile au făcut ravagii

Peste 20.000 de consumatori de energie electrică din judeţul Prahova nu au electricitate, vineri, din cauza avariilor produse de furtună pe reţeaua de alimentare a companiei Electrica. Echipele de intervenţie lucrează pentru remedierea defecţiunilor.

de Redactia Observator

la 02.07.2021, 15:45

Avarii la rețeaua electrică din județul Prahova, din cauza furtunilor
Avarii la rețeaua electrică din județul Prahova, din cauza furtunilor - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, vântul puternic a produs avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică în mai multe localităţi din judeţ.

Conform datelor transmise de compania Electrica, vineri după amiaza un număr de 22.878 consumatori erau afectaţi din cauza avariilor. Este vorba despre consumatori din localităţile Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Valea Popii, Cheia, Breaza, Cornu, Poiana Câmpina, Starchiojd, Bătrâni, Ceraşu, Slon, Ogretin, Nucşoara, Poseşti, Câmpina, Urleta, Băneşti, Valea Călugărească, Puţuri, Albeşti, Muru, Vadu Părului, Tomşani și Loloiasca.

În ultimele ore, judeţul Prahova s-a aflat sub mai multe avertizări meteo cod portocaliu şi roşu, fiind emisă, în unele localităţi, inclusiv o avertizare prin RO-Alert.

Județul Prahova, sub cod portocaliu până la ora 23:00

În Transilvania, Maramureș, Dobrogea, local în Moldova, Muntenia și în jumătatea de nord a Crişanei, vor fi averse torențiale, descărcări electrice şi pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apã de 35...50 l/mp și izolat peste 60...70 l/mp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Peste 20.000 de oameni au rămas fără curent electric, în Prahova. Furtunile au făcut ravagii