Antena Meniu Search
x

Video Peste 50 de persoane implicate într-un accident grav între un autocar şi o remorcă, în Olt. Planul Roşu a fost activat

Peste 50 de persoane implicate în urma unui accident dintre un autobuz şi o autoutilitară în localitatea Recea din Olt. Planul roşu de intervenţie a fost activat de autorităţi.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 18:34

Vezi și

Potrivit ISU Olt, în accidentul rutier au fost implicate un autocar și o autoutilitară. Accidentul a avut loc în localitatea Recea.

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și cinci echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Au fost implicate 55 de persoane (53 în autocar și două în autoutilitară).

ISU Olt precizeazcă că patru persoane au fost asistate la fața locului și una a necesitat transport la spital. Femeia transportată la spital a fost încarcerată și extrasă de echipajele specializate. Aceasta este conștientă și cooperantă, politraumatizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Peste 50 de persoane implicate într-un accident grav între un autocar şi o remorcă, în Olt. Planul Roşu a fost activat