Antena Meniu Search
x

Peste 70 de câini, salvaţi din mâinile unui bărbat din Hunedoara care-i ţinea nemâncaţi, în condiţii rele

Polițiștii din Hunedoara au emis un ordin de plasare într-un adăpost a peste 70 de câini, care erau ținuți în condiții necorespunzătoare de un bărbat într-un adăpost improvizat poziționat pe raza Ocolului Silvic Lupeni.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 10:46

- Shutterstock (scop ilustrativ)

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Hunedoara au făcut, miercuri, o acțiune în zona Câmpu lui Neag, din orașul Uricani, în cadrul căreia a fost depistat un bărbat în vârstă 53 de ani, care deținea un adăpost improvizat poziționat pe raza Ocolului Silvic Lupeni, unde se aflau peste 90 de câini de rasă comună.

Polițiștii au stabilit că bărbatul nu asigura animalelor un adăpost corespunzător, hrană suficientă și asistență medicală veterinară, relatează Mediafax. Astfel. bărbatul a fost sancționat contravențional, iar polițiștii au emis un ordin de plasare în adăpost a animalelor aflate în pericol. 72 de câini au fost duși într-un adăpost autorizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Peste 70 de câini, salvaţi din mâinile unui bărbat din Hunedoara care-i ţinea nemâncaţi, în condiţii rele