Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Petiție online pentru Grig, tânărul ucis în bătaie în Craiova: 'Dreptate pentru omul cu suflet de aur'

O tânără a lansat o petiție online pentru Grig, tânărul ucis în bătaie de un șofer din Craiova pentru că traversa 'prea încet'.

de Alin Tarnovschi

la 31.12.2019 , 18:06

Grigore Popescu era stabilit în Italia, împreună cu soția și fiica de 6 ani Grigore Popescu a murit la o săptămână după ce a fost bătut în Craiova - Facebook

O tânără a lansat o petiție online pentru Grig, tânărul ucis în bătaie de un șofer din Craiova pentru că traversa 'prea încet'.

"Este de necrezut ca in sec XXI poti fi ucis in bataie de un 'grabit' deranjat ca traversezi strada 'prea incet'. In urma cu cateva zile, un barbat in varsta de 41 de ani, a murit dupa ce a fost snopit in bataie pe o strada din Craiova. Popescu Grig lasa in urma o sotie si o fetita pe care le iubea la infinit.

Prin intermediul acestei petiții vă cer ajutorul pentru ca moartea acestui tânăr să nu rămână un alt caz trecut cu vederea și făptașul să nu rămână nepedepsit", a scris Ioana în descrierea petiției.

Articolul continuă după reclamă

Până în prezent, aproape 500 de persoane au semnat petiția care poate fi accesată și semnată aici.

Pe acelaşi subiect

Grig, 'campionul' plâns mai mult de italieni

În urmă cu două săptămâni, Grigore Popescu (41 de ani) împreună cu soția și fiica sa în vârstă de șase ani, s-au întors acasă, în România, pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi.

Grig se stabilise împreună cu familia sa în comuna Palau, provincia Sassari (Sardinia, Italia).

Mai mult, el juca fotbal de sală pentru o echipă locală, fiind numit de presa din Sardinia, dar și de prietenii săi italieni: 'campionule'.

"Ciao, campionule! Acolo sus continuă să zâmbești și să dai gol și să te enervezi pe arbitrii care au fost mereu împotriva ta. Veghează asupra soției tale și a prințesei tale… eu nu te voi uita niciodată. RIP Popescu Grig", a scris Adriano Sotgiu într-o postare pe Facebook dedicată românului.

Întors acasă de sărbători, ucis în bătaie de un șofer în Craiova

Originar din comuna Grădinile, județul Olt, Grigore 'Grig' Popescu se afla pe 21 decembrie pe strada Doljului din Craiova.

La un moment dat, Grig a încercat să traverseze strada, însă a ajuns în fața unui autoturism condus de un tânăr de 31 de ani.

Nervos că pietonul traversa prea încet, șoferul a coborât din mașină și a început să îl lovească pe Grig cu pumnii și cu picioarele, până ce acesta s-a prăbușit pe asfalt.

Transportat în stare gravă la spital, Grig și-a dat ultima suflare șapte zile mai târziu.

Șoferul a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, iar acum depinde doar de procurori cum vor încadra fapta comisă de acesta.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Petiție online pentru Grig, tânărul ucis în bătaie în Craiova: 'Dreptate pentru omul cu suflet de aur'