Antena Meniu Search
x

Atac mortal cu cuţitul în piaţă, la Tg. Jiu. Un bărbat ucis de doi fraţi, pentru o femeie (video)

Atac mortal cu cuţitul în piaţă, la Tg. Jiu, unde un bărbat a fost ucis de doi fraţi, din gelozie. Poliţiştii i-au prins pe criminali după câteva ore.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 31.12.2019, 15:48

Crimă în Piaţa la Tg. Jiu Vezi și

Atac mortal cu cuţitul în piaţă, la Tg. Jiu, unde un bărbat a fost ucis de doi fraţi, din gelozie. Poliţiştii i-au prins pe criminali după câteva ore.

Clipe de groază în cea mai aglomerată piață din Târgu Jiu. Un bărbat a fost înjunghiat în plină zi în timp ce se afla la cumpărături. Agresorul, care îi este chiar rudă, l-a lăsat într-o baltă de sânge și a fugit. Bărbatul a murit, câteva ore mai târziu, pe masa de operație. 

Polițiștii au instituit mai multe filtre în trafic ca să dea de urma făptașului. "Au fost doi. L-au luat de acolo, au dat cu el în stâlp și aici i-a băgat cuțitul. Era jos aici. Baltă de sânge era. Plin de sânge era. Nu am văzut în viața mea așa ceva.", au povestit martorii.

Scenele de groază s-au petrecut în centrul orașului, într-o zonă foarte aglomerată din Târgu Jiu. Sute de persoane se aflau la cumpărături în Piața Centrală în momentul în care s-a produs incidentul. După ce și-a înjunghiat cumnatul, bărbatul a fugit. 

Pe acelaşi subiect

Victima și călăul erau cumnați. Totul ar fi pornit după ce agresorul ar fi fost părăsit de soție și își bănuia cumnatul că ar fi avut o implicare în această despărțire. "N-a avut niciun amestec fiul meu. El credea cumva că ar fi măritat-o fiul meu . Era la rând la pește.", spune tatăl victimei.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. A intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, dar a murit câteva ore mai târziu.

Polițiștii au instituit filtre la toate ieșirile din județul Gorj și au cerut ajutorul colegilor din zonele învecinate ca să-l prindă pe agresor cât mai repede. Acesta a plecat de la locul crimei la volanul 

unei mașini cu numere de Norvegia. A fost prins de polițiști după aproape cinci ore. Atât el cât și un fratele lui, care se afla cu el, au fost ridicați de mascați și duși la Poliție. Dosarul a fost preluat

de procurorii de la Parchetul Județean Gorj care fac cercetări pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Atac mortal cu cuţitul în piaţă, la Tg. Jiu. Un bărbat ucis de doi fraţi, pentru o femeie (video)