Antena Meniu Search
x

Video Petrecăreţii au umplut Centrul Vechi din Capitală în Ajun. Ce dorinţă şi-a pus un copil care a venit să sărbătorească cu familia

Petrecerile au fost în toi chiar și în noaptea de Ajun. Cei care nu avut răbdare să petreacă în familie Crăciunul, cu mâncare tradiţională, au sărbătorit mai devreme în jurul meselor din restaurantele și cluburile din Capitală. Băutura preferată a românilor, berea, s-a vândut cel mai bine într-un local din nordul Capitalei, şi a venit la pachet atât cu muzica live, cât şi cu multă distracţie. 

de Redactia Observator

la 25.12.2023, 10:47

Vezi și

Deşi pentru majoritatea românilor Ajunul se petrece în jurul bradului, în aşteptarea lui Moş Crăciun, noaptea trecută zeci de oameni s-au distrat în Capitală, pe muzica Rock and Roll a lui Elvis Presley.  

Concertul tribut, în interpretarea italianului Roberto Elvis şi al trupei The Heartbreakers i-a facut pe oameni să stea doar pe ringul de dans. 

Cu mic, cu mare, la petrecere de Ajun

De la petrecere n-au lipsit nici cei mici, care i-au scris Moşului, însă dorinţele n-au fost deloc modeste. 

Copil: Eu imi doresc de la Moşul două telefoane şi un Playstation 4. 

Distracţie a fost şi în Centrul Vechi al Capitalei, unde bucureştenii au petrecut la restaurante sau în cluburi noaptea de Ajun. Atmosfera a fost animată de crăciuniţe, care au dansat întreaga noapte. Cluburile sunt deschise şi la noapte pentru cei care vor să prelungească petrecerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Petrecăreţii au umplut Centrul Vechi din Capitală în Ajun. Ce dorinţă şi-a pus un copil care a venit să sărbătorească cu familia