Antena Meniu Search
x

Petrecere încheiată cu pumnii, în Sectorul 1. Un angajat scandalagiu a fost încătuşat, după ce a devenit violent la un eveniment

Angajatul unui eveniment ce se desfășura în Sectorul 1 a fost încătuşat după ce a devenit violent cu oamenii legii. Trei persoane au ajuns la poliție, una fiind dusă apoi la spital, la cerere.

de Redactia Observator

la 29.10.2022, 10:58

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

În zorii zilei de sâmbătă, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 2 au fost sesizați de o persoană că ar fi fost îmbrâncită de angajatul unui eveniment, ce se desfășura la o locație din Sectorul 1.

Întrucât angajatul a devenit recalcitrant, a fost imobilizat și încătușat, la fel și alte două care i-au venit în sprijin, fiind utilizate mijloacele din dotare, informează Poliția Capitalei. Pentru calmarea spiritelor, la fața locului s-au prezentat echipaje de la secțiile limitrofe, precum și o echipă de jandarmi.

Pentru continuarea cercetărilor, la poliție au fost conduși 3 bărbați, unul dintre aceștia cerând prezența unui echipaj medical, care l-a transportat la spital. Cercetările sunt continuate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Petrecere încheiată cu pumnii, în Sectorul 1. Un angajat scandalagiu a fost încătuşat, după ce a devenit violent la un eveniment