Antena Meniu Search
x

Petrecere de nuntă oprită de poliţişti la o terasă din Constanţa, pentru nerespectarea regulilor de distanţare

O petrecere de nuntă programată la o terasă din Constanţa a fost oprită duminică de poliţie, pentru nerespectarea regulilor de distanţare. Anchetatorii au deschis şi un dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 26.07.2020, 23:33

O nuntă a fost oprită de poliţie în Constanţa, pentru nerespectarea regulilor de distanţare Vezi și
  • Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112.
  • Administratorul şi organizatorul sunt vizaţi de anchetatori.

Conform unui comunicat al IPJ Constanţa, poliţia s-a autosesizat în urma unui apel la 112, făcut în jurul orei 20.00. 

"La fața locului s-au deplasat 28 de polițiști de ordine publică, investigarea criminalității economice, criminalistică  și  rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constantat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziționate cu respectarea distanței de 2 metri, iar numărul invitaților depășea 50 de persoane. Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19", se afirmă în comunicat.

Administratorul localului şi organizatorul petrecerii sunt acum vizaţi de anchetatori. "În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal", au mai spus poliţiştii.

- Acest articol a fost realizat cu informaţiile furnizate de corespondentul Observator în Constanţa, Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Petrecere de nuntă oprită de poliţişti la o terasă din Constanţa, pentru nerespectarea regulilor de distanţare