Antena Meniu Search
x

Video Petrecerile de Revelion, mai scumpe anul acesta. Hotelierii şi proprietarii de restaurante renunţă la petrecerile pe care le organizau în noaptea dintre ani

Ce facem de Revelion? E o întrebare pe care românii şi-o pun tot mai des şi la care nu prea au răspuns. Din cauza scumpirilor, oamenii nu se mai grăbesc să-şi rezerve locuri la petrecerile organizate în noaptea dintre ani. Mai mult, şi mulţi hotelieri şi proprietari de restaurante renunţă la petrecerile pe care le organizau mereu de Revelion, din pricina interesului extrem de scăzut al clienţilor. 

de Redactia Observator

la 19.10.2022, 07:39

Vezi și

Chiar dacă nu mai sunt restricții, oamenii au decis să fie mai chibzuiţi şi să nu mai arunce cu banii în stânga şi-n dreapta. Cei mai mulţi spun că vor renunţa la petrecerile de Anul Nou.

Mai mulți hotelieri au ales să nu organizeze petreceri de Anul Nou

Este şi motivul pentru care şi patronii multor restaurante au decis să nu mai organizeze petreceri în noaptea dintre ani.

Anca Suciu, proprietar restaurant: Am luat hotărârea că ar fi mai bine să ne retragem anul acesta. Pentru că nu putem oferi ceva de calitate. Un revelion de calitate la preţuri la care oamenii să-şi poată permite.

Pe acelaşi subiect

Simona Veteleanu, director Hotel Iaşi: Ce sesizăm e o tendința diferită fata de anii trecuți. Ne așteptam ca cele mai multe pachete sa se vanda pe ultima sută de metri. Oamenii așteaptă sa se așeze puțin lucrurile sa vadă cum va fi situația la momentul respectiv şi să ia decizia pe ultima sută de metri.

Alţi hotelieri, în schimb, joacă pe altă carte: vor să organizeze mai multe petreceri, pentru toate buzunarele.

Simona Veteleanu, director Hotel Iaşi: Toate sunt mai scumpe decât anul trecut. Cu toate acestea încercăm să găsim un echilibru, iar preţurile să rămână apropiate de cele de anul trecut.

Pentru cei mai mulți însă, petrecerea în stradă sau revelionul acasă, cu cei dragi, rămâne varianta cea mai bună și mai ieftină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Petrecerile de Revelion, mai scumpe anul acesta. Hotelierii şi proprietarii de restaurante renunţă la petrecerile pe care le organizau în noaptea dintre ani