Antena Meniu Search
x

Video Petrică, un băiat de 10 ani din Suceava, a fost găsit, după ce poliţiştii l-au căutat o zi. Copilul plecase din casa unde se afla în plasament

Update: Băiatul de 10 ani, care a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, a fost găsit de poliţişti. Petrică Onoiu era dat în plasament la o familie din comuna suceveană Baia.

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 08:40

Vezi și

Ştire iniţială: Un băiat de 10 ani este căutat de poliţişti, după ce a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors. Petrică Onoiu era dat în plasament la o familie din comuna suceveană Baia.

A plecat de acolo în jurul orei 13:00 şi de atunci nu a mai fost văzut. Copilul purta cizme albastre de gumă, pantaloni de trening de culoare verde şi un hanorac albastru. 

Minorul a locuit în comuna Mănăstirea Humorului, înainte să fie dat în plasament. Poliţiştii fac apel la persoanele care îl văd şi pot da informaţii despre el să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie ori să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Petrică, un băiat de 10 ani din Suceava, a fost găsit, după ce poliţiştii l-au căutat o zi. Copilul plecase din casa unde se afla în plasament