Antena Meniu Search
x

Video Piața despre care furnizorii cred că va ajunge să fie dominată de inteligența artificială: "Este o unealtă salvatoare de viaţă şi de timp"

Inteligenţa artificială va ajunge să domine piaţa nunților, spun furnizorii, forţaţi de vremuri să se adapteze. De acum au la dispoziție un instrument pe care, în urmă cu câţiva ani, nu-și imaginau că vor ajunge să-l folosească: inteligenţa artificială. La Târgul pentru mirese de la Timișoara, organizatorii de evenimente le arată clienților că e în regulă să spui "DA" pentru "AI" în ziua cea mare. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 17.02.2024, 19:26

Vezi și

Practic, ne putem căsători și în blugi, căci inteligenţa artificială ne ajută, în câteva secunde, să apărem în poze în tinute elegante. Adrian Hadade fotografiază evenimente de peste 10 ani. În ultimii 2 a încercat ajutorul oferit de AI. Cu anumite limite, însă.

Adrian Hadade, fotograf: Este o unealtă salvatoare de viaţă şi în special salvatoare de timp pentru noi. Am preferat totuşi să nu deformez realitatea cu ajutorul AI, pentru că se poate. Am preferat doar să dau realitatea aşa cum aş fi văzut-o într-un mod ideal. 

Inteligenţa artificială va ajunge să domine piaţa nunților, spun furnizorii

Și DJ-ii cu experiență au preluat ritmurile date de inteligența artificială.

Pe acelaşi subiect

Melodia pe versurile generate de AI va fi momentul surpriza pentru o nuntă organizată luna viitoare.

Victor Stan, DJ: Sunt 2 miri care vor să ofere, cum îi şi zice piesei "cadoul perfect" invitaţilor lor. Au o coregrafie, versurile se inspira din povestea lor de dragoste. Avem deja 4-5 cerinte de prim dans al mirilor 00.11.48 e ceva foarte nou chiar şi pentru noi.

Şi domnii se pot îmbrăca "la comandă".

De la jurăminte sau textul invitaţiilor generat de Chat GPT și până la săli de nuntă decorate de AI în culorile şi cu florile preferate – totul e posibil acum, spun organizatorii.

Carmen Caragea, organizator: În lumea asta, a tipăriturilor, a logo-urilor, a invitaţiilor, e clar că folosim foarte des. Nu mai lucrăm o zi pentru un logo, ci dăm un click cu vreau un logo pe verde pentru o nunta cu doua inițiale şi se generează în câteva secunde. Există deschidere pentru nou și inovație, e interesant. Bineînţeles că nu cred că va fi peste noi această inteligenţă artificială, pentru că de multe ori o corectăm. Nu oricine poate să utilizeze frumos inteligenţa artificială, poţi să generezi un kitsch. 

Viitoare mireasă: O rochie de mireasă să fie aşa mai de prinţesă aş vrea. 

Iulia Pop, Reporter Observator: Te-ai gandit că inteligenţa artificială iţi poate crea rochia perfectă?

Viitoare mireasă: Categoric da și sunt pro AI, e benefică pentru noi în prezent.

Inteligenţa artificială poate uşura munca în multe domenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Piața despre care furnizorii cred că va ajunge să fie dominată de inteligența artificială: "Este o unealtă salvatoare de viaţă şi de timp"