Antena Meniu Search
x

Piromanul care a incendiat opt maşini în sectorul 1 al Capitalei este încă liber

Un piroman care ar fi incendiat opt maşini, azi-noapte, în sectorul 1 al Bucureştiului, este căutat şi acum de poliţişti.

Vezi și

Un piroman care ar fi incendiat opt maşini, azi-noapte, în sectorul 1 al Bucureştiului, este căutat şi acum de poliţişti. În mai puţin de o oră, bărbatul a reuşit să scoată din case zeci de oameni şi să alerteze mai multe echipaje de pompieri. Ar fi dat foc chiar şi faţadei unui bloc, unde flăcările ar fi ajuns până la etajul 1 al clădirii.

Flăcările uriaşe au trezit locatarii blocurilor aproape de miezul nopţii. Şi doar pompierii au reuşit să se apropie de incendiul violent. 

În mai puţin de o oră, pompierii au avut alte două intervenţii identice, pe o rază de aproximativ de doi kilometri. Primul apel a venit de pe strada Gala Galaction. În scurt timp a fost anunţat un incendiu similar pe strada Petru Rareş, unde alte două maşini ardeau. Iar cel de-al treilea incendiu a ars încă două maşini pe strada Nicolae Ionescu. Coincidenţă sau nu, în acelaşi interval orar, la o distanţă de câţiva zeci de metri, a început să ardă şi faţada unui bloc, până la etajul unu.

Verificările pompierilor au confirmat bănuielile oamenilor, care se temeau ca focul să nu fi fost pus intenţionat.

Poliţiştii au audiat deja mai mulţi suspecţi, însă nu au până în acest moment o pistă clară. Piromanul este căutat şi la această oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Piromanul care a incendiat opt maşini în sectorul 1 al Capitalei este încă liber