Antena Meniu Search
x

Foto Pistol de 9 mm şi gloanţe, descoperite în maşina unui bărbat din Arad. A spus poliţiei că aşa a cumpărat vehiculul şi a uitat să arunce arma

Explicaţia năucitoare a unui bărbat din Arad, după ce jandarmii au descoperit un pistol cu calibru de 9 mm şi două cartuşe cu gloanţe în maşina lui. Arma letală s-ar fi aflat în vehicul când a bărbatul a achiziţionat-o şi a uitat să o arunce.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 12:45

Un echipaj de jandarmi a legitimat miercuri seara în parcarea subterană a unui centru comercial din Arad un grup de tineri cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, care aveau un comportament suspect.

Întrebați dacă au asupra lor substanțe sau obiecte interzise la deținere, aceștia au răspuns negativ.

În urma controlului, însă, jandarmii au găsit în buzunarul scaunului din dreapta al autoturismului un pistol cu calibrul de 9 mm cu 2 cartușe.

Bărbatul nu deţinea permis de port-armă

Întrebat dacă deține permis de port armă, proprietarul mașinii le-a declarat jandarmilor că ar fi cumpărat autoturismul în urmă cu aproximativ un an, iar pistolul l-ar fi găsit ulterior în mașină și urma să îl arunce.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, au fost întocmite actele de sesizare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar acestea, alături de pistol și muniție, vor fi predate instituțiilor abilitate să continue cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pistol de 9 mm şi gloanţe, descoperite în maşina unui bărbat din Arad. A spus poliţiei că aşa a cumpărat vehiculul şi a uitat să arunce arma