Antena Meniu Search
x

Video Plan diabolic pus la cale de un sătmărean: I-a scos fostei soții prezoanele de la roți, ca să facă accident

Tentativă de omor desprinsă parcă dintr-un scenariu de film. Orbit de supărare în urma divorţului, un bărbat din Satu Mare a vrut să-i provoace fostei sale soţii un accident. Aşa că i-a desfăcut şururburile care prind roţile maşinii şi a provocat-o să se urce la volan.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 21.12.2022, 13:35

Vezi și

Situație de necrezut în Satu Mare. Un bărbat este acuzat că a încercat să însceneze un accident rutier, după ce a desfăcut intenționat prezoanele de la mașina fostei soții, astfel încât pneurile să se desprindă în mers.

Individul, pe numele căruia s-au formulat mai multe plângeri, s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei partenere, ar fi umblat la roți, iar apoi ar fi alertat-o că la tatăl ei a mers o ambulanță. Femeia susține că doar norocul a făcut să nu dea peste o altă mașină pe drum.

Bărbatul din Satu Mare neagă faptele. Judecătorii au emis ordin de protecție

Deşi bărbatul din Satu Mare neagă faptele ce i se impută, instanţa reţine că la dosarul cauzei a fost depus procesul-verbal din data de 13.12.2022, având la bază mandatul de supraveghere tehnică emis în dosarul penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, din care rezultă că la data de 12.12.2022 pârâtul a fost cel care a apelat-o cu număr ascuns pe reclamantă.

"Prin urmare, din probatoriul administrat în cauză rezultă faptul că reclamanta a făcut dovada existenţei unui pericol concret în care se află ca urmare a comportamentului pârâtului, libertatea sa psihică fiind grav afectată", au arătat judecătorii.

Motiv pentru care judecătorii au dispus emiterea ordinului de protecţie împotriva fostului soț al femeii, urmând ca durata tuturor măsurilor dispuse să fie de 2 luni, cu începere de la data pronunţării, respectiv 19.12.2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Plan diabolic pus la cale de un sătmărean: I-a scos fostei soții prezoanele de la roți, ca să facă accident