Antena Meniu Search
x

Plan roșu de intervenție în Covasna, accident cu 12 victime, între care 5 copii

A fost declanșat planul roșu de intervenție în Covasna, după un accident cu 12 victime, între care 5 copii. Două mașini s-au ciocnit și au zburat pe câmp.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.07.2020, 14:55

  • Două mașini s-au ciocnit pe un drum județean.
  • Ambele autoturisme au zburat de pe șosea pe câmp.

A fost declanșat planul roșu de intervenție în Covasna, după un accident cu 12 victime, între care 5 copii. Două mașini s-au ciocnit și au zburat pe câmp.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină duminică la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, produs pe DJ121 între localitățile Imeni și Zăbala, în Covasna.

În eveniment au fost implicate 12 persoane, dintre care 7 adulți și 5 copii, ir șoferul unui autoturism a rămas încarcerat.

S-a pus în aplicare Planul Roșu de intervenție și s-au deplasat la fața locului un echipaj de descarcerare, cinci ambulanțe  (1 SMURD și 4 SAJ) și o autospecială pentru transport victime multiple.

Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident, extragerea persoanei rămasă încarcerată și asigurarea măsurilor  de prevenire şi stingere a incendiilor.

În urma evenimentului rutier, toate persoanele implicate au fost transportate la Unitățile de Primiri Urgențe din Sfântu Gheorghe  și Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Plan roșu de intervenție în Covasna, accident cu 12 victime, între care 5 copii