Antena Meniu Search
x

Zeci de oameni lipiți unul de altul, în același bazin, fără frică de coronavirus: "Ne păzește Dumnezeu!"

Zeci de oameni lipiți unul de altul, în același bazin, fără frică de coronavirus, la ștrandul din Mihăieni, în Satu Mare, ignoră orice reguli de distanțare socială. "Ne păzește Dumnezeu!", a scris femeia care a postat imaginile pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.07.2020, 14:41

  • Sunt peste 60 de oameni în fotografia realizată duminică.
  • În România s-a depășit de două ori într-o săptămână recordul de infectați în 24 de ore.

O fotografie în care apar peste 50 de persoane într-un bazin de apă termală la ștrandul Mihăieni, din Satu Mare, a devenit virală.

În ultimele șapte zile în România au fost anunțate peste 3.000 de noi cazuri de infectări cu coronavirus. În două zile a fost depășite recordul de infectări în 24 de ore, dar se pare că oamenii nu s-au speriat de cifre.

"Poftiți distanța socială toata lumea trebuie să se relaxeze ! Sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu sănătate și multe bucurii !Mihaieni Satu Mare.", a scris Lenuta Lucaci, femeia care a postat imaginea, fotografia fiind făcută duminică, 12 iulie 2020.

Au urmat comentarii critice, dar femeia le-a raspuns tuturor: "Aura, trebuie să mai iesim sa ne relaxam Ne păzește Dumnezeu!", a scris ea, apoi altei femei care a scris i-a spus: "Elena, aveti in familie bolnavi ? Eu nu stiu nici in fam nici la cunostinte ? Nu credeti ca le umfla guvernul?"

Femeia a fostat și o imagine în care a spus când sunt realizate fotografiile, apoi una cu bazinul din aer liber al ștrandului, care era aproape gol, și asta pentru că afară erau 14 grade și oamenii s-au înghesuit în micuțul bazin acoperit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Zeci de oameni lipiți unul de altul, în același bazin, fără frică de coronavirus: "Ne păzește Dumnezeu!"