Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Plan Roşu de Intervenţie în Mehedinţi. 53 de elevi de la mai multe şcoli din judeţ ar fi făcut toxiinfecţie alimentară

În judeţul Mehedinţi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie după ce mai mulţi elevi de la şcolile pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa au acuzat stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 15:54

Plan Roşu de Intervenţie în Mehedinţi. 53 de elevi de la mai multe şcoli din judeţ ar fi făcut toxiinfecţie alimentară Plan Roşu de Intervenţie în Mehedinţi. 53 de elevi de la mai multe şcoli din judeţ ar fi făcut toxiinfecţie alimentară - Shutterstock

"Începând cu ora 14:15 a fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 care solicită intervenţia ISU Mehedinţi pe raza localităţilor Almăjel, Oprişor, Salcia şi Ştircoviţa, întrucât mai mulţi minori acuză stări de rău şi simptome de toxiinfecţie alimentară. La faţa locului intervin mai multe echipaje de prim ajutor", informează ISU Mehedinţi.

ISU Mehedinţi intervine cu următoarele forţe: 4 echipaje SMURD, 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple.

"Din primele informaţii, la această oră, un număr de aproximativ 53 de minori cu vârste cuprinse între 5-14 ani şi 1 adult au nevoie de asistenţă medicală. Echipajele de prim ajutor evaluează starea copiilor", mai informează ISU Mehedinţi.

Articolul continuă după reclamă

Intervenţia este în desfăşurare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Plan Roşu de Intervenţie în Mehedinţi. 53 de elevi de la mai multe şcoli din judeţ ar fi făcut toxiinfecţie alimentară