Antena Meniu Search
x

Galerie foto Planul roşu, activat în Prahova: Cincisprezece persoane, transportate la spital după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit

Cincisprezece persoane au fost transportate la spital, joi seară, după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, pe un drum judeţean din Prahova. În autoturism se aflau două femei, care au fost preluate de elicopterul SMURD şi de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 22:16

Accidentul s-a produs pe DJ101F, în comuna Valea Călugărească, unde un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit. Din cauza numărului mare de persoane implicate, a fost activat Planul roşu de intervenţie, acolo acţionând 38 de pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanţă pentru transport victime multiple, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi 7 ambulanţe SMURD, precum şi 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă. De la SAJ au intervenit în sprijin 6 echipaje.

În total, sunt 15 victime. Două persoane au rămas încarcerate în autoturism, fiind inconştiente. ”Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri suplimentare. Ocupanţii autoturismului, persoane de sex feminin, au fost preluate de elicopterul SMURD, respectiv de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Planul roşu, activat în Prahova: Cincisprezece persoane, transportate la spital după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit