Antena Meniu Search
x

Video "Pleacă, mă, de aici!" Un bărbat din Argeş, atacat de urs pe o stradă din Poienari, sub privirile îngrozite ale martorilor

Un bărbat din judeţul Argeş a trăit spaima vieţii, aseară.  Omul a fost atacat de un urs, pe o stradă din Poienari sub privirile îngrozite ale altor martori. 

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 10:48

Vezi și

Pe imagini se observă cum acesta încearcă să alunge animalul cu un lemn, în timp ce ursul aleargă spre el, apoi animalul întoarce şi rămâne în spatele unei maşini. În cele din urmă ursul se îndepărtează, fără a răni pe cineva, din fericire. Un musafir neaşteptat şi-a făcut apariţia într-o curte din apropierea unei şcoli generale din Comarnic, judeţul Prahova. 

În imaginile primite pe Fii Observator, câţiva elevi au surprins un urs, plimbându-se nestingherit prin curtea alăturată. În urma unui apel la 112 ursul a fost tranchilizat, însă martorii spun că sâmbătă seara acesta şi-ar fi făcut din nou apariţia.

Martor: Bă! Termină. Vino, bă, încoace, bă! Lasă-l, bă! Pleacă, mă, de aici!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Pleacă, mă, de aici!" Un bărbat din Argeş, atacat de urs pe o stradă din Poienari, sub privirile îngrozite ale martorilor