Antena Meniu Search
x

Video Ploieșteanul acuzat că și-a ucis vecinul cu o palmă peste față ar fi plecat din țară după incident. L-a lovit pe bărbat, nervos că nu a parcat cum trebuie

Un bărbat din Ploieşti a murit din cauza unui loc de parcare. Omul s-a stins după ce un vecin i-a dat o lovitură puternică în faţă. Incidentul revoltător a avut loc în octombrie anul trecut, dar presupusul vinovat de ucidere a fost depistat abia acum.

de Cristi Georgescu

la 29.03.2024, 14:15

Vezi și

Scandalul ar fi pornit între cei doi ploieșteni după ce unul dintre aceștia, în vârstă de 48 de ani, ar fi fost nemulțumit de modul în care ar fi parcat celălalt bărbat, de 50 de ani, care își lua copilul de la școală. 

Între cei doi a pornit un scandal, iar suspectul a lovit victima cu palma în zona feței. Bărbatul a căzut secerat la pământ și a fost dus de urgență la spital unde, în cele din urmă, a murit. 

Bărbatul, mort din cauza loviturii 

Necropsia a arătat însă că decesul a avut legături de cauzalitate cu lovitura primită. Evenimentul a avut loc la mijlocul lunii octombrie 2023, dar suspectul a fost prins abia acum de către polițiști pentru că, spun surse apropiate de anchetă, ar fi plecat între timp din țară.

Inițial a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe Lângă Tribunalul Prahova, a fost prezentat și în fața judecătorilor, care au decis ca bărbatul să stea în arest preventiv pentru 30 de zile. 

În cauză, cercetările continuă într-un dosar penal deschis pentru infracțiunea de lovituri cauzatoare de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ploieșteanul acuzat că și-a ucis vecinul cu o palmă peste față ar fi plecat din țară după incident. L-a lovit pe bărbat, nervos că nu a parcat cum trebuie