Foto

PMB și Primăria Sectorului 2 au semnat contractul pentru terminarea Pasajului Doamna Ghica. Anunțul lui Nicușor Dan

De Redactia Observator.
Publicat: 17.06.2021, 15:41.
Actualizat: 17.06.2021, 15:47

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că miercuri a fost semnat contractul între PMB şi Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica, iar valoarea totală a investiţiei este de 144 milioane lei.

primarul general al Capitalei

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, la o conferință de presă privind suspendarea pentru 2 ani a Planurilor Urbanistice Coordonatoare ale Sectoarelor 2, 3, 4, 5 și 6 din București, miercuri, 24 februarie 2021

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta (arhivă)

"Am semnat ieri contractul de asociere dintre Primăria Capitalei şi Primăria Sectorului 2 pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica. Valoarea totală a investiţiei este de 144 milioane lei, circa 80% din sumă urmând să fie asigurată din bugetul Capitalei, iar restul de 20% din bugetul Sectorului 2. Banii există, deci nu vom avea goluri de finanţare, urmând să înaintăm cu lucrările cât se va putea de repede, pe baza planificării tehnice. Am promis bucureştenilor finalizarea acestui pasaj şi mă ţin de cuvânt", a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.