Antena Meniu Search
x

PNL a ieşit de la consultările cu IOHANNIS! TURCAN repinge categoric numirea lui DRAGNEA

Primul partid care a luat parte la consultările de miercuri dintre preşedintele Klaus Iohannis şi organizaţiile care vor intra în Parlament este PNL. 

Primul partid care a luat parte la consultările de miercuri dintre preşedintele Klaus Iohannis şi organizaţiile care vor intra în Parlament este PNL. 

Delegaţia liberalilor prezentă miercuri la Cotroceni este formată din Raluca Turcan, Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Cristian Buşoi şi Marian Petrache.

Preşedintele interimar PNL, Raluca Turcan, a declarat la finalul consultărilor cu Klaus Iohannis că PNL nu a înaintat o propunere de premier, dar că, dacă va fi nevoie de o nominalizare, cu siguranţă va fi vorba despre un om integru.

Ulterior, Raluca Turcan a afirmat că Dacian Cioloș ar fi prima opțiune a PNL pentru funcția de premier al României.

Pe acelaşi subiect

”Am discutat astăzi despre formarea viitorului Guvern. Pentru noi este surprinzătoare rapiditatea cu care PSD-ul își abandonează programul de guvernare și principiile asumate în perioada de campanie electorală”, a declarat Raluca Turcan, la finalul consultărilor cu președintele Klaus Iohannis.

"Nouă ne pare rău că în perioada de campanie electorală nu am vorbit mai mult despre programul economic al PNL. Nu suntem, în momentul de faţă, în măsura de a face o propunere de premier. Aşteptăm rezultatul consultărilor. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă, dacă partidele îşi exprimă în mod public interesul de a servi cetăţeanul, şi deci, în momentul de faţă, nu avem o propunere de premier, dar dacă ar fi să ajungem în situaţia de a face propunerea de premier, cu siguranţă va fi un om integru, implicat, pentru care să vorbească faptele", a mai spus Raluca Turcan. 

”PNL consideră că am anula toate eforturile instituționale de până acum dacă în fruntea României ar fi propusă o persoană condamnată penal. Ar fi un semnal extrem de negativ”, a adăugat preşedintele interimar al liberalilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » PNL a ieşit de la consultările cu IOHANNIS! TURCAN repinge categoric numirea lui DRAGNEA